Tandenreinigen

Nu nieuw in de salon!!

Regelmatig zie ik honden die problemen hebben met hun tanden. Dit wordt vaak veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Tandplak kan nog verwijderd worden door te poetsen. Echter merk ik dat in de praktijk dit niet veel wordt gedaan. De hond laat het niet toe of u heeft niet de handigheid. Tandplak veranderd dan in tandsteen en dat krijg je niet zomaar weg. De dierenarts verwijderd dit meestal onder narcose waar soms best risico’s aan zitten.

Gezonde tanden door een zachte reiniging met ultrasone golven
Zo grondig als de emmi®-pet de tanden van uw hond reinigt, zo zacht gaat hij daarbij te werk. De innovatieve ultrasone tandenborstel werkt volledig zonder borstelbewegingen. Dus er wordt geen druk uitgeoefend op het gevoelige tandvlees van uw hond. In tegendeel: de microbelletjes, die ontstaan door de ultrasone tandenborstel in combinatie met een speciale ultrasone tandpasta, reinigen het hondengebit en het tandvlees op een heel zachtaardige manier. De moderne elektrische tandenborstel stimuleert zelfs de doorbloeding van het tandvlees. Daardoor kan het tandvlees sneller genezen van reeds bestaande klachten. Uw hond en zijn gezondheid zullen u zeker dankbaar zijn.

Ik kan u helpen met de Emmi Pet behandeling bij dit soort problemen en kan ook ingezet worden als onderhoud behandeling. Bij risico’s zoals een ontstoken tandvlees of los zittende tanden zal ik u doorsturen naar de dierenarts.

Mocht de hond het niet toelaten dan kan ik hem ook niet behandelen!!!!